Zelf samenstellen!

Maak een mooie complete box die voldoet aan jouw wensen!


In de webwinkel vind je onderstaande categorieën. Selecteer wat je nodig hebt en voeg het toe aan je winkelmandje. Bij het de opmerkingenveld tijdens de checkout kun je aangeven of alles in de box gedaan mag worden.

Gemakkelijk en snel een plattegrond op schaal!

Onbeperkt indelen en inrichten!

Overzichtelijk en solide plan!

100% nauwkeurig!

Reviews

Wil jij ook een review achterlaten? Ja, dat wil ik!

Tuils Tuintje

Positief: Kwaliteit, Stiptheid

De interieur in a box gebruikt om onze grote schuur opnieuw in te richtten. We konden schuiven met de opstelling en uiteindelijk een definitief ontwerp gemaakt, dit heeft ons veel gesjouw gescheeld en een praktisch eindresultaat!

W. Smit

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid


Snelle levering!
Voorafgaand aan onze uitbouw heeft de Interieur-in-a-box ons veel inzicht gegeven waardoor wij precies wisten welke meubels we konden bestellen. Zeker een aanrader.

Visie Makelaardij

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde 

Origineel en leuk concept! Altijd goed contact. 

Flipd

Positief: Professionaliteit

Wij gebruiken Interieur-in-a-box om met onze klanten te puzzelen op de beste indeling van hun huis na verbouwing. Mensen vinden het soms lastig om voor te stellen hoe iets eruit komt te zien, wat er nog niet is. Dit visueel maken met deze box, helpt heel erg. Zo komen we altijd tot de juiste oplossingen! Fijne samenwerking dus tussen Flipd & Interieur-in-a-box.

Koudijs Makelaardij

Super enthousiaste ondernemer. Oog voor detail in de presentatie van de interieurboxen. Samenwerking verloopt altijd op een zeer prettige wijze. 

Designed & made in Holland