IIAB-campagne

Gratis give away voor makelaars in midden Nederland!

Geef kopers een origineel cadeau, extra beleving en leuke aanbiedingen of kortingen waarmee zij direct kunnen genieten van de woning. 

Adverteren met IIAB-campagne

Interieur-in-a-box is een leuke give away. Veel makelaars hebben de box al als leuk presentje overhandigd aan nieuwe woningeigenaren. Jouw winkel kan nu meeliften op dit succes door klanten met jouw voucher te verrassen met de IIAB-campagne (Interieur In A Box).

Voor wie is de IIAB-campagne interessant? 
Voor alle bedrijven die wonen leuker, comfortabeler en duurzamer maken. Van beddenspecialisten tot doe-het-zelfketens, van woonwarenhuizen tot zonnepaneelspecialisten en van woonstylisten tot keukenbedrijven.

Hoe werkt het

Als bedrijf kun je je eigen voucher creëren met je eigen campagne, actie of reclame. Bij ondertekening van bijvoorbeeld een voorlopig koopcontract of loting bij een nieuwbouwproject ontvangen de aanstaande nieuwe woningeigenaren onze interieur-in-a-box met daarin jouw voucher. De voucher kan bestaan uit je eigen campagne, een speciale korting of een andere actie. Je bepaalt overigens zelf in welke regio(‘s) je de voucher wilt uitdelen, zodat sprake is van gerichte marketing.

Enkele voordelen van de IIAB-campagne voor jouw bedrijf:

  • Je bereikt op directe wijze aanstaande woningeigenaren in jouw regio;
  • Met een leuke actie verleid je ze naar jouw winkel;
  • Branche exclusiviteit (jij bent de enige in de betreffende branche in onze interieurbox in het door jou geselecteerde gebied).
  • (Nieuwe) tevreden klanten en extra omzet.

Deelnemen aan de IIAB-campagne of meer informatie hierover?

Vul onderstaand contactformulier in en geef aan bij bericht, jouw branche en de gewenste campagne gebieden. We zijn momenteel actief in gebied C, aanmelden voor dit gebied en andere gebieden is mogelijk. Bij voldoende aanmeldingen wordt IIAB-campagne ook in andere gebieden actief. Vraag via onderstaand formulier naar de actievoorwaarden.

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Partners IIAB-campagne

Designed & made in Holland