IIAB-campagne
Over IIAB-campagne

Interieur-in-a-box is een leuke give away. Veel projectontwikkelaars, makelaars en bouwbedrijven hebben de box al als leuk presentje overhandigd aan nieuwe woningeigenaren of huurders. Jouw winkel kan nu meeliften op dit succes door klanten met jouw voucher te verrassen met de IIAB-campagne (Interieur In A Box).


Voor wie is de IIAB-campagne interessant? 

Voor alle bedrijven die wonen leuker, comfortabeler en duurzamer maken. Van beddenspecialisten tot doe-het-zelfketens, van woonwarenhuizen tot zonnepaneelspecialisten en van woonstylisten tot keukenbedrijven.

Hoe werkt het

Als bedrijf kun je je eigen voucher creëren met je eigen campagne, actie of reclame. Bij ondertekening van bijvoorbeeld een voorlopig koopcontract of loting bij een nieuwbouwproject ontvangen de aanstaande nieuwe woningeigenaren of huurders jouw voucher en onze interieur-in-a-box. De voucher kan bestaan uit je eigen campagne, een speciale korting of een andere actie. Je bepaalt overigens zelf in welke regio(‘s) je de voucher wilt uitdelen, zodat sprake is van gerichte marketing.

Enkele voordelen van de IIAB-campagne voor jouw bedrijf:

  • Je bereikt op directe wijze aanstaande woningeigenaren of huurders in jouw regio;
  • Met een leuke actie verleid je ze naar jouw winkel;
  • Branche exclusiviteit (jij bent de enige in de betreffende branche in onze interieurbox in het door jou geselecteerde gebied).
  • (Nieuwe) tevreden klanten en extra omzet.

Deelnemen aan de IIAB-campagne of informatie hierover?

Vul onderstaand contactformulier in en geef aan bij bericht, jouw branche en de gewenste campagne gebieden. Aanmelden voor dit gebied en andere gebieden is mogelijk. Bij voldoende aanmeldingen wordt IIAB-campagne ook in andere gebieden actief.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Designed & made in Holland