IIAB-customize

IIAB-customize 

Als bedrijf kun je deze verbindende en dienstverlenende tool inzetten om je klant nog beter van dienst te zijn, een cadeautje te geven die pas bij jouw branche of gewoon als een attent relatiegeschenk.

Met IIAB-customize is het mogelijk om onze producten persoonlijk maken. Kies voor een standaardbox of stel zelf een box samen.

Standaard 

Geef jouw klanten het plezier van ''Zelf ontwerpen en stijlen". Bij standaard is het mogelijk om tegen aantrekkelijke B2B prijzen per stuk te bestellen. Zie B2B prijzen in onderstaande tabel.


  • Geen minimale afname. 
  • Geen meerprijs per box.

 
(Al vanaf €8,95 per box) 

Blanco Interieur-in-a-box

Iets leuks krijgen waar je inzicht mee creëert in alle mogelijkheden van het in- of exterieur. De blanco box is exclusief voor B2B. De gehele box en inhoud is blanco. Dit houd in dat er geen logo's of kleurstijlen zijn toegepast. Creëer gemakkelijk zelf een persoonlijk product door bijvoorbeeld een logo of webadres erop te plaatsen. Zie B2B prijzen in onderstaande tabel.

  • Minimale afname 50 boxen. 
  • Geen meerprijs per box.


(Al vanaf €8,06 per box) 

Eigen flyer toevoegen aan de box

Maak de Interieur-in-a-box persoonlijk door een eigen flyer er aan toe te voegen. Je kan de flyer geheel naar eigen wens maken en in PDF aanleveren. Interieur-in-a-box zorgt voor kwalitatief drukwerk zodat jouw flyer past bij de look & feel van de betreffende box. Zie B2B prijzen in onderstaande tabel.

  • Minimale afname 50 boxen. 
  • Meerprijs € 0,95 per box.


(Al vanaf €9,01 per box)

Persoonlijke sleeve om de box

Geef wat leuks weg! Een Interieur-in-a-box, maar dan met een persoonlijke touch. De sleeve wordt uitgevoerd met jouw bedrijfslogo aan de bovenzijde en jouw webadres aan de zijkant (wanneer de box een basic betreft, wordt de sleeve alleen uitgevoerd met het logo aan de bovenzijde). Zie B2B prijzen in onderstaande tabel. 


  • Minimale afname 100 boxen. 
  • Meerprijs € 1,95 per box.


(Al vanaf €9,56 per box)

Interieur-in-a-box compleet in jouw huisstijl

Geef je klanten beleving en voorpret met de Interieur-in-a-box, maar dan compleet in je eigen huisstijl. Van potlood tot sjabloon, van schetspapier tot schaalliniaal en van logo op de box tot het lint in de box, alles met jouw logo's, webadres en kleurstijl! Zie B2B prijzen in onderstaande tabel. 


  • Minimale afname 250 boxen. 
  • Meerprijs €2,95 per box.


(Al vanaf €9,66 per box) 

B2B prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten. 

Reviews

Visie Makelaardij

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde 

Origineel en leuk concept! Altijd goed contact. 

Flipd

Positief: Professionaliteit

Wij gebruiken Interieur-in-a-box om met onze klanten te puzzelen op de beste indeling van hun huis na verbouwing. Mensen vinden het soms lastig om voor te stellen hoe iets eruit komt te zien, wat er nog niet is. Dit visueel maken met deze box, helpt heel erg. Zo komen we altijd tot de juiste oplossingen! Fijne samenwerking dus tussen Flipd & Interieur-in-a-box.

Koudijs Makelaardij

Super enthousiaste ondernemer. Oog voor detail in de presentatie van de interieurboxen. Samenwerking verloopt altijd op een zeer prettige wijze. 

Designed & made in Holland