Founders & Partners

Founders

Zelf ontwerpen en stijlen voor iedereen!


Interieur-in-a-box is in 2021 opgericht door Niels en Lamara. Met als doel inspireren en activeren hebben zij doe-het-zelf in- en exterieurboxen ontwikkeld. Lees hier ons hele verhaal!

Interieur-in-a-box maakt ontwerpen en stijlen van het in- en exterieur voor iedereen mogelijk. Met Interieur-in-a-box maak je gemakkelijk zelf een inrichtings- of exterieurplan op schaal een persoonlijk moodboard en/of een sfeervol kleurenpalet.

Geniet van beleving en voorpret of geef het cadeau!

Partners

Nijhof. De ideale woonwereld bestaat

Sinds juli 2021 werkt Interieur-in-a-box samen met woonwarenhuis Nijhof in Baarn. Nijhof brengt elk voor- en najaar een magazine uit die Interieur-in-a-box toevoegt aan de A4 Interieur-in-a-box (1:35). 

Laat je door Nijhof inspireren en assisteren om van je huis je thuis te maken.

Flipd. Helpt met het creëren van jouw ideale woonsituatie

Sinds januari 2023 is Flipd partner van Interieur-in-a-box. Met Interieur-in-a-box maak je jouw persoonlijke interieur-plannen en woonwensen op schaal. Kom je er niet uit of loop je tegen bouwkundige uitdagingen aan dan kan Flipd je hierbij assisteren en adviseren.

Flipd ontwikkeld op basis van jouw woonwensen een concreet verbouwingsplan. Zij geven jou inzicht in de verschillende mogelijkheden aan de hand van visualisaties, zoals plattegronden en 3D impressies.

Samen naar jouw ideale woonsituatie!

Onze missie 

Onze missie is inspireren en activeren. Daarbij hebben we een aantal kernwaarden: beleving, verbinding, duurzaam en gemak.

Beleving: Door materiaalkeuze.

Het materiaal moet een luxe look & feel hebben. Als er mee gewerkt wordt ervaar je kwaliteit en dat is de beleving die wij willen delen. Onze producten nodigen uit om samen te werken. Dat is de optimale beleving.

Verbinding: Door fysiek te doen. 

Doordat je door onze producten geactiveerd wordt krijg je verbinding met dat wat je doet en verbinding met andere mensen door het samen te doen. Ook ontstaat er verbinding als je dat wat gecreëerd is uit gaat voeren met behulp van professionals.  

Duurzaam: 100% recyclebaar.

Het doel is dat alle materialen die gebruikt worden 100% recyclebaar zijn. Zo wordt voornamelijk gewerkt met papier, karton en hout.

Gemak: Door prefab en comfort. 

Gemak dient de mens! Onze producten zijn zo ver mogelijk uitgewerkt zodat jij ultiem gemak ervaart. Ook is het praktische gemak van belang. Daarom zijn onze producten gemakkelijk online te bestellen en passen deze door de brievenbus.

Designed & made in Holland