Founders & Partners

Founders

Zelf ontwerpen en stijlen!

Interieur-in-a-box is in 2021 opgericht door Niels en Lamara. Met als doel inspireren en activeren hebben ze doe-het-zelf in- en exterieurboxen ontwikkeld.

Interieur-in-a-box maakt ontwerpen en stijlen van het in- en exterieur voor iedereen mogelijk. Met Interieur-in-a-box maak je gemakkelijk zelf een inrichtings- of exterieurplan op schaal een persoonlijk moodboard en/of een sfeervol kleurenpalet.

Geniet van beleving en voorpret of geef het cadeau!

Partner

Nijhof. De ideale woonwereld bestaat

Sinds juli 2021 werkt Interieur-in-a-box samen met woonwarenhuis Nijhof in Baarn. Nijhof brengt elk voor- en najaar een magazine uit die Interieur-in-a-box toevoegt aan haar product. Laat je door Nijhof inspireren en assisteren om van je huis je thuis te maken.

Partners IIAB-campagne

Onze missie 

Onze missie is inspireren en activeren. Daarbij hebben we een aantal kernwaarden: beleving, verbinding, duurzaam en gemak.

Beleving: Door materiaalkeuze.

Het materiaal moet een luxe look & feel hebben. Als er mee gewerkt wordt ervaar je kwaliteit en dat is de beleving die wij willen delen. Onze producten nodigen uit om samen te werken. Dat is de optimale beleving.

Verbinding: Door fysiek te doen. 

Doordat je door onze producten geactiveerd wordt krijg je verbinding met dat wat je doet en verbinding met andere mensen door het samen te doen. Ook ontstaat er verbinding als je dat wat gecreĆ«erd is uit gaat voeren met behulp van professionals.  

Duurzaam: 100% recyclebaar.

Het doel is dat alle materialen die gebruikt worden 100% recyclebaar zijn. Zo wordt voornamelijk gewerkt met papier, karton en hout.

Gemak: Door prefab en comfort. 

Gemak dient de mens! Onze producten zijn zo ver mogelijk uitgewerkt zodat jij ultiem gemak ervaart. Ook is het praktische gemak van belang. Daarom zijn onze producten gemakkelijk online te bestellen en passen deze door de brievenbus.

Designed & made in Holland