Founders & Partners

Founders

Wie doet het niet? Een plattegrond maken van je (nieuwe) woning om te kijken of je inrichting nog past of wat er mogelijk is in de betreffende ruimtes. 

Oprichters Niels en Lamara hebben in 2021 de interieur-in-a-box bedacht en ontwikkelt met als doel inspireren en activeren. Dit heeft geleid tot een subtiele en fraaie interieurbox. De interieurbox voorzien van onder andere verschaald (1:35) schetspapier en object sjablonen maakt verschalen en minuscule objecten tekenen verleden tijd. 

Veel plezier bij het zetten van de eerste stap om jouw eigen woonstijl en inrichting te creëren.

Partner

Nijhof. De ideale woonwereld bestaat

Sinds juli 2021 werkt Interieur-in-a-box samen met woonwarenhuis Nijhof in Baarn. Nijhof brengt elk voor- en najaar een magazine uit die Interieur-in-a-box toevoegt aan haar product. Laat je door Nijhof inspireren en assisteren om van je huis je thuis te maken.

Onze missie 

Onze missie is inspireren en activeren. Daarbij hebben we een aantal kernwaarden: beleving, verbinding, duurzaam en gemak.

Beleving: Door materiaalkeuze.

Het materiaal moet een luxe look & feel hebben. Als er mee gewerkt wordt ervaar je kwaliteit en dat is de beleving die wij willen delen. Onze producten nodigen uit om samen te werken. Dat is de optimale beleving.

Verbinding: Door fysiek te doen. 

Doordat je door onze producten geactiveerd wordt krijg je verbinding met dat wat je doet en verbinding met andere mensen door het samen te doen. Ook ontstaat er verbinding als je dat wat gecreëerd is uit gaat voeren met behulp van professionals.  

Duurzaam: 100% recyclebaar.

Het doel is dat alle materialen die gebruikt worden 100% recyclebaar zijn. Zo wordt voornamelijk gewerkt met papier, karton en hout.

Gemak: Door prefab en comfort. 

Gemak dient de mens! Onze producten zijn zo ver mogelijk uitgewerkt zodat jij ultiem gemak ervaart. Ook is het praktische gemak van belang. Daarom zijn onze producten gemakkelijk online te bestellen en passen deze door de brievenbus.

Designed & made in Holland